Derde tranche van de Blockstream Mining Note beschikbaar vanaf vrijdag
Blockstream Finance

Derde tranche van de Blockstream Mining Note beschikbaar vanaf vrijdag

Jesse Knutson

Blockstream kondigt met trots aan dat de derde tranche van de Blockstream Mining Note Series 1 (BMN1) beschikbaar zal zijn voor investeerders op STOKR vanaf vrijdag 17 september 2021 (10.00 uur CET).

Tranche drie zal in totaal € 4,7 miljoen (~5,5 miljoen USD) bedragen en elke BMN1 zal worden aangeboden voor € 240.000 (~280.000 USD).

Tranche drie zal gelijk zijn aan eerdere BMN1-tranches en zal de totale uitgifte van BMN's op € 11,3 miljoen brengen (~13,3 miljoen USD).

De Blockstream Mining Note

De BMN biedt gekwalificeerde investeerders blootstelling aan bitcoin-mining via een security token op het Liquid-netwerk. Elke BMN1 geeft investeerders recht op maximaal 2000 TH/s aan bitcoin-hashrate die actief is in onze mining-faciliteiten van enterprise-niveau.

Sinds de lancering van de eerste BMN1-tranche op 7 april 2021 heeft de BMN in totaal € 6,6 miljoen ($ 7,8 miljoen) opgehaald. Er zijn meer dan 33 BMN1 uitgegeven aan een breed scala aan zakelijke en individuele investeerders.

In de 70 dagen sinds we zijn begonnen, heeft elke BMN gemiddeld 0,0171 BTC per dag opgebracht, voor een totaal van 1,2 BTC. De mining-voortgang kan hier worden gevolgd.

Binnenkort op Bitfinex Securities

We kijken uit naar de lancering van Bitfinex Securities Ltd, een gereguleerde exchange voor security tokens (STO), en zijn trots te kunnen melden dat de Blockstream Mining Note (BMN) op schema ligt om beschikbaar te komen op Bitfinex Securities medio het 4e kwartaal van 2021, waardoor het een van de eerste assets is die op dit nieuwe platform verschijnt.

Kom meer te weten over de derde tranche op STOKR

De BMN is beschikbaar voor niet-Amerikaanse, gekwalificeerde investeerders. Bezoek STOKR voor meer informatie over de derde tranche.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: