De Blockstream Mining Note komt binnenkort naar Bitfinex Securities Ltd
Blockstream Finance

De Blockstream Mining Note komt binnenkort naar Bitfinex Securities Ltd

Samson Mow

We kijken uit naar de lancering van Bitfinex Securities Ltd, een gereguleerde exchange voor security tokens (STO). De Blockstream Mining Note (BMN) zal ook een van de eerste assets zijn die op dit nieuwe platform verschijnt.

Door beschikbaar te zijn op een van de grootste en meest vertrouwde handelsplatforms in de industrie, krijgt een breder publiek van investeerders blootstelling aan bitcoin-mining met verbeterde liquiditeit. Investeerders zullen ook in staat zijn om te handelen met een lagere waardevertoning van 0,0001 BMN op het Bitfinex Securities-platform, wat zorgt voor een nauwkeuriger prijsontdekkingsproces.

De Blockstream Mining Note                                                  

De BMN biedt gekwalificeerde investeerders blootstelling aan bitcoin-mining via een security token op het Liquid-netwerk. Elke BMN geeft investeerders recht op maximaal 2000 TH/s aan bitcoin die actief is in onze mining-faciliteiten van enterprise-niveau.

Sinds de lancering van de eerste BMN-tranche op 7 april 2021 heeft de BMN in totaal € 6,6 miljoen ($ 7,8 miljoen) opgehaald. Er zijn meer dan 33 BMN uitgegeven aan een breed scala aan zakelijke en individuele investeerders in Europa, Azië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

In de 60 dagen sinds we zijn begonnen, heeft elke BMN meer dan 1 BTC opgebracht.

Een lager instappunt en meer nauwkeurige prijsbepaling voor investeerders

Wij zijn van mening dat alle bitcoin-eigenaren, van particuliere handelaren tot institutionele investeerders, actieve deelnemers moeten zijn aan het Proof-of-Work-consensusalgoritme om de decentralisatie van het bitcoin-netwerk te ondersteunen.

Een van onze belangrijkste aandachtsgebieden sinds de lancering van de BMN was het verlagen van de minimale ticketgrootte om de participatie van investeerders te vergroten. Door meerdere barrières voor investeerders weg te nemen, kunnen we de veiligheid en censorship-resistance van bitcoin verder versterken. Een positieve ontwikkeling voor zowel investeerders als het gehele netwerk.

Door binnenkort te verschijnen op Bitfinex Securities Ltd, zal de minimaal verhandelbare BMN-eenheid worden verlaagd van 0,01 naar 0,0001 BMN, wat een lager instappunt en nauwkeurigere prijsvorming voor investeerders mogelijk maakt.

Meer liquiditeit voor de bitcoin-mining-industrie

Een van de belangrijkste kenmerken van de BMN is dat het liquiditeit brengt in de historisch illiquide bitcoin-mining-industrie.

Dankzij de grotere liquiditeit op het Bitfinex Securities-platform kunnen investeerders hun algehele blootstelling aan bitcoin-mining sneller en efficiënter dan ooit tevoren opschalen. Dit is niet alleen een belangrijke stap in de inspanningen om de wereldwijde hashrate verder te decentraliseren, maar ook cruciaal voor het aantrekken van grote institutionele investeerders die graag hun positie willen opbouwen in de groeiende bitcoin-mining-industrie.

​​Als verhandelbare security biedt de BMN marktliquiditeit die doorgaans ontbreekt bij een traditionele investering in fysieke mining-infrastructuur. Investeerders kunnen hun blootstelling gemakkelijker aanpassen door hun tokens te verhandelen met andere gekwalificeerde investeerders op de secundaire markt.

Niet jouw sleutels, niet jouw BMN

We zijn ook verheugd te kunnen melden dat investeerders hun BMN nu zelf in bezit kunnen nemen. Door de volledige controle over hun sleutels te nemen, hebben investeerders meer risicobeheermogelijkheden voor liquiditeit dan voorheen.

Zodra het registratieproces op STOKR is voltooid, kunnen BMN-houders hun tokens sturen naar Liquid-wallets die Blockstream AMP ondersteunen, waaronder Blockstream Green en hardware wallet Blockstream Jade.

Bij het verzenden van BMN naar het Bitfinex Securities-platform om te handelen of over-the-counter (OTC)-overdrachten uit te voeren met een gekwalificeerde partij, wordt de transactie binnen twee minuten afgerond en zijn Confidential Transactions de standaard.

Bezoek Bitfinex Securities Ltd

Houd Bitfinex Securities Ltd in de gaten voor updates over wanneer de BMN beschikbaar zal zijn. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de officiële Blockstream Finance Telegram om deel te nemen aan OTC-transacties en met Dr. Adam Back en Jesse Knutson te praten over de toekomst van finance bij Blockstream.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: