Blockstream Mining bouwt momentum op met de overname van Spondoolies
Company

Blockstream Mining bouwt momentum op met de overname van Spondoolies

Blockstream Team

Om onze bitcoin-mining-capaciteiten te vergroten, hebben we mining-hardware-bouwer Spondoolies overgenomen voor equity en contanten als onderdeel van onze Serie B-fondsenwerving. De ervaring van Spondoolies met het bouwen van betrouwbare mining-installaties stelt ons in staat om voorop te blijven in een steeds evoluerende industrie en onze groeiende lijst van klanten verder van dienst te kunnen zijn met de meest geavanceerde mining-technologie en best practices.

De deal is gestructureerd als een IP-acquisitie waarbij CEO van Spondoolies Assaf Gilboa aan boord komt als hoofd van de ASIC-divisie van Blockstream, samen met het kernteam. Samen zullen ze helpen bij het bouwen van de ASIC-tak van Blockstream en onder leiding van Assaf de eerste miner van enterprise-niveau lanceren in 2022.

"Het Spondoolies-team is verheugd om samen te werken met Blockstream. Door onze krachten te bundelen kunnen we beter uit de voeten met turbulente productieketens en marktschommelingen. De samenwerking tussen Spondoolies en Blockstream begon in 2014 en door de jaren heen hebben we samengewerkt aan tal van mining-gerelateerde projecten. Onze relatie was er altijd al een van vertrouwen en wederzijds respect, wat naar mijn mening de sleutel is tot een succesvolle en duurzame fusie. Vanaf het begin had het Spondoolies-team voor ogen om de mining-industrie om te vormen tot een zeer professionele onderneming waar miners hoogwaardige, betrouwbare en duurzame apparatuur gebruiken. Onze visie kwam tot uiting in de producten die we door de jaren heen hebben ontworpen en we zijn blij dat Blockstream onze doelen deelt."

-        Assaf Gilboa

De geschiedenis van Spondoolies

Spondoolies werd in Israël opgericht door een team van voormalige halfgeleideringenieurs en werd een van de eerste mining-hardware-bedrijven buiten Azië die hoogwaardige ASIC-miners maakte. Toen ze in 2013 verschenen, waren velen in de mining-industrie onder de indruk van formfactor van hun rackmounts en hun vermogen om te concurreren met grotere, reeds gevestigde bedrijven.

Het Spondoolies-team staat bekend om hun familie van SP Bitcoin Miners die ze op de markt hebben gebracht. De commerciële SP10, SP30 en SP35 Yukon professionele rackmount-modellen van het bedrijf en zijn kleinere neef, de SP20 Jackson voor consumenten, werden in hun hoogtijdagen beschouwd als industriële topproducten.

Op zijn hoogtepunt veroverde Spondoolies bijna 5% van de totale hashpower wereldwijd met een omzet van $ 28 miljoen.

2021, het jaar van de miner

De overname van Spondoolies komt tijdens een succesvol jaar voor Blockstream Mining en zal een belangrijke rol spelen bij het verzekeren van het succes van onze nieuwe partnerships en productlanceringen.

Eerder dit jaar verwelkomden we Galaxy Digital en BlockFi in de wereld van bitcoin-mining via onze colocatiediensten. De Blockstream Mining Note is nu live, verzamelde meer dan 0,9 BTC per BMN in de eerste 50 dagen van de operatie, en heeft de basis gelegd voor mining-specifieke financiële producten.

We zijn onlangs ook een samenwerking aangegaan met Square om een bitcoin-mining-faciliteit op zonne-energie te bouwen als een casestudy voor toekomstige emissievrije energieprojecten. En vorige week hebben we Blockstream Energy gelanceerd, een nieuw mining-product dat het gebruik van hernieuwbare energie zal stimuleren door de energievraag op te schalen met onze modular mining units (MMU's).

Ga nu bitcoin minen met Blockstream

Met het nieuwe kapitaal dat is opgehaald uit onze Serie B-financiering, zijn we van plan onze uitbreiding naar bitcoin-mining te versnellen. Als u of uw bedrijf meer wilt weten over het vormen van een partnership met Blockstream Mining of hoe u bitcoin-mining in uw activiteiten kunt integreren, neem dan contact op met ons team via het formulier dat beschikbaar is op de officiële Blockstream Mining-pagina.

Het laatste nieuws over Blockstream Mining-aankondigingen en -productlanceringen is te vinden door ons mining-blog in de favorieten te zetten of ons te volgen op Twitter @Blockstream.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: