Hernieuwbare energie stimuleren met Blockstream Energy
Blockstream Mining

Hernieuwbare energie stimuleren met Blockstream Energy

Chris Cook

Bij Blockstream zijn we van mening dat bitcoin, door zijn Proof-of-Work-algoritme (PoW-algoritme), de acceptatie van hernieuwbare energie kan versnellen. Onze nieuwe dienst, Blockstream Energy, maakt gebruik van bitcoin-mining om schaalbare energievraag te leveren aan energieopwekkingsprojecten, wat de efficiëntie verhoogt en de economie van hernieuwbare projecten over de hele wereld verbetert.

Met de Modular Mining Units (MMU's) van Blockstream Energy die ter plaatse worden geïnstalleerd, kunnen energieproducenten dynamisch stroom leveren aan het stroomnet, het bitcoin-netwerk of een combinatie van beide, waarbij de stroom automatisch wordt toegewezen op basis van dagelijkse of seizoensschommelingen in de vraag van het stroomnet. Dit versnelt de ROI op investeringen in hernieuwbare energie en stimuleert verdere investeringen in bitcoin uit hernieuwbare bronnen en het algehele gebruik van alternatieve energie.

Energie vrijmaken met de Blockstream Modular Mining Unit

De kern van Blockstream Energy wordt gevormd door de Blockstream Modular Mining Units (MMU's). Dit zijn op zichzelf staande en op afstand bedienbare bitcoin-mining-faciliteiten. Blockstream MMU's worden ingezet op energieproductielocaties om een zeer schaalbare en dynamisch aanpasbare energievraag mogelijk te maken. Ze zijn volledig plug-and-play en hun ISO-conforme afmetingen maken ze gemakkelijk te transporteren naar of tussen energieproductielocaties.

Eenmaal ter plaatse kunnen MMU's verschillende rollen vervullen voor energieproducenten, waaronder het optimaliseren van het energieverbruik, het balanceren van elektriciteitsnetten en het verbeteren van strategieën voor emissiehandel.

Onontgonnen mining-terrein verkennen

Met wereldwijde dekking zorgt het Blockstream Satellite-netwerk ervoor dat we MMU's kunnen aansluiten, bedienen en beheren, ongeacht hoe afgelegen de energielocatie ook is. Deze wereldwijde capaciteit stelt energieproducenten in staat om voorheen onbruikbare hydro- en solar-hotspots te gebruiken en overtollige energie te gebruiken op locaties die geïsoleerd zijn van civiele of commerciële energie-infrastructuur. Door voorheen gestrande of verspilde energie bruikbaar te maken, maximaliseert Blockstream Energy de ROI voor energieproducenten en kunnen faciliteiten voor het opwekken van hernieuwbare energie op optimale locaties worden gevestigd.

Partners worden met Blockstream Mining

Door onze Blockstream Mining-partnerships maken we enorme vooruitgang bij het aanpakken van de pijnpunten omtrent het energieverbruik bij bitcoin-mining. Of het nu gaat om het werken met energieleiders om mining op alternatieve energie na te streven of het leveren van colocatiediensten voor mining in onze faciliteiten die voor het merendeel niet-fossiele energiebronnen gebruiken, we zijn vastbesloten om bitcoin-mining schoner en efficiënter te maken.

Als u meer wilt weten over hoe u bitcoin-mining kunt integreren in uw energiebedrijf, bezoek dan onze vernieuwde Blockstream Mining-pagina en neem contact op met ons team.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: