De Blockstream Mining Note is live!
Blockstream Mining

De Blockstream Mining Note is live!

Jesse Knutson

Na het succesvol afronden van een volledige tweede tranche vorige week, is BMN-mining nu live. Het opgehaalde bedrag is in totaal € 6,6 miljoen (7,8 miljoen USD) met meer dan 33 BMN. De mining-voortgang kan hier worden gevolgd.

De BMN geeft investeerders recht op de bitcoins die worden verkregen met maximaal 2000 TH/s aan hashrate. De verkregen bitcoins worden veilig opgeslagen in cold storage en geleverd op de vervaldag over drie jaar. De BMN is een geregistreerde security token, uitgegeven via een Luxemburgs securitisatiefonds, en alleen beschikbaar voor niet-Amerikaanse gekwalificeerde investeerders.

P2P OTC-handel is eveneens mogelijk tussen investeerders die het onboarding-proces met STOKR hebben voltooid. De minimaal overdraagbare eenheid is 0,01 BMN.

De vorige twee rondes trokken een breed scala aan zakelijke en individuele investeerders aan uit 14 verschillende landen in Europa, Azië, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.

Na meerdere kwartalen van beperkte hashrate-groei als gevolg van het wereldwijde tekort aan halfgeleiders, agressieve beleidswijzigingen in China, en een ongeëvenaarde neerwaartse moeilijkheidsgraad-aanpassing, is bitcoin-mining zeer winstgevend.

De volgende formule geeft een grove schatting van hoe bitcoin-productie eruit ziet op dit moment:

Hoewel we de eerste twee tranches als een sterke start beschouwen, zijn we vastberaden om de BMN beschikbaar te maken voor een zo breed mogelijke groep investeerders, en werken we samen met toonaangevende handels- en distributieplatforms om dit te verwezenlijken.

Neem deel aan de Blockstream Finance Telegram-groep om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. De komende weken en maanden volgen er meer updates en aankondigingen!

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: