Meer deelname aan bitcoin-mining met de BMN
Blockstream Satellite

Meer deelname aan bitcoin-mining met de BMN

Chris Cook

Het opzetten van bitcoin-mining is niet makkelijk. Beginnende miners staan voor veel uitdagingen, waaronder het verkrijgen van toegang tot goedkope energiebronnen, het bouwen van gespecialiseerde faciliteiten, het aanschaffen van ASIC's en doorlopend onderhoud.

Blockstream Mining heeft veel van deze uitdagingen geëlimineerd door een end-to-end bitcoin-mining-colocatiedienst te bieden die veel instituties heeft geholpen hun bitcoin-mining zo snel en pijnloos mogelijk online te krijgen. En vandaag gaan we nog een stap verder met de lancering van de Blockstream Mining Note, een security token die de blootstelling aan bitcoin-mining naar nog meer investeerders uitbreidt.

Bitcoin-mining in een verhandelbare token

De BMN biedt niet-Amerikaanse gekwalificeerde investeerders toegang tot hashrate die wordt gegenereerd in de mining-faciliteiten van Blockstream. Bitcoin die is verkregen door de BMN wordt in cold storage gehouden en wordt aan het einde van de termijn van drie jaar aan de uiteindelijke tokenhouders geleverd.

Door mining in een verhandelbare token te verpakken, biedt de BMN investeerders meer flexibiliteit dan een traditionele investering in fysieke mining-infrastructuur. Investeerders kunnen hun blootstelling aan bitcoin-mining makkelijker aanpassen door de BMN op secundaire markten te verhandelen (afhankelijk van de marktliquiditeit).

Door de deelname van investeerders aan bitcoin's Proof-of-Work uit te breiden, versterkt de BMN ook de veiligheid en censorship-resistance van bitcoin. Het is een positieve ontwikkeling voor zowel investeerders als het gehele netwerk.

Mining-faciliteiten van hoge kwaliteit

De mining-faciliteiten van Blockstream bevinden zich momenteel in Georgia in de VS, en Quebec in Canada. Met de geavanceerde stroom-, koeling- en luchtfiltratie-infrastructuur van onze faciliteiten, live prestatierapportage en strikte on-site beveiliging, is Blockstream de enige aanbieder van mining-colocatie die kan voldoen aan de eisen van de grootste financiële instituties wereldwijd.

Eerste tranche te koop vanaf 7 april

De eerste tranche van € 12,5 miljoen (~15 miljoen dollar) zal naar verwachting op 7 april 2021 in de verkoop gaan, met een termijn van 36 maanden vanaf het begin van de BMN-mining-activiteiten. Het aanbod is beschikbaar voor niet-Amerikaanse gekwalificeerde investeerders met een minimale investering van ongeveer € 200.000 (~240.000 dollar), of het equivalent in bitcoin (BTC), Liquid-bitcoin (L-BTC) of Tether (USDt).

We zijn van plan om de mining-activiteiten van de BMN op 9 juli 2021 te lanceren. Nieuwe tranches zullen naar verwachting vanaf medio het 3e kwartaal van 2021 maandelijks worden uitgegeven in een periode van 12 maanden voor een totaal van € 85 miljoen (100 miljoen dollar), afhankelijk van marktprijzen.

Na de initiële investering zal de BMN verhandelbaar zijn met andere in aanmerking komende investeerders in hoeveelheden van 0,01 via OTC.

Meer informatie over STOKR

Onze partner STOKR, de baanbrekende digitale investeringsmarktplaats van de EU voor alternatieve assets, zal het BMN security token-aanbod hosten. Om toegang te krijgen tot het BMN security token-aanbod en regelmatig updates te krijgen, kunnen in aanmerking komende investeerders zich registreren op de site van STOKR.

De bovenstaande informatie is uitsluitend voor informatieve doeleinden opgesteld. Het is geen aanbod om effecten te kopen of te verkopen of een uitnodiging tot het doen van een aanbod om effecten te kopen of verkopen. De volledige voorwaarden zijn beschikbaar op STOKR.

We zullen nooit rechtstreeks contact opnemen met investeerders via sociale media of instant messaging. Als u berichten ontvangt van iemand die beweert van Blockstream te zijn en mining-investeringen aanbiedt, meld dit dan aan ons via de Blockstream Scam DB.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: