De Cryptocurrency Data Feed van ICE Data Services is live
Cryptocurrency Data Feed

De Cryptocurrency Data Feed van ICE Data Services is live

Blockstream

De Cryptocurrency Data Feed van ICE wordt ondersteund door Blockstream en deelnemende exchanges van over de hele wereld

Met trots kondigen wij aan dat de ICE Data Services Cryptocurrency Data Feed die is te bereiken via de ICE Consolidated Feed, nu live is! Blockstream werkt samen met cryptocurrency exchanges van over de hele wereld om datasets samen te brengen in een data-feed voor meerdere assets en handelsplekken. Dit geeft een real-time en historisch overzicht van de meest actief verruilde digitale valuta.

Alle prijsverschillen tussen valuta worden opgenomen en verwerkt. Dit geeft de data meer integriteit, creëert een uniek volgnummer, en er worden details toegevoegd zoals de handelsplek en andere relevante gegevens uit het orderboek (kwantiteit, prijs, valuta, en tijd).

De feed bevat momenteel meer dan twintig exchanges die meer dan 65% van het globale handelsvolume representeren in Azië, Europa, en Noord- en Zuid-Amerika. De feed bevat gegevens van Bitbank, Bitfinex, BitMEX, Bitso, Bitstamp, BtcBox, CEX.IO, Coinfloor, Coincheck, ItBit, Gopax, Huobi, OKCoin, OKEx, SurBTC, The Rock Trading, Unocoin, Vaultoro, Zaif, en er komen er meer aan.

Nieuwe deelnemers aan de Cryptocurrency Data Feed zijn welkom. Bent u een exchange en wilt u deelnemen aan de Cryptocurrency Data Feed? Neem dan contact met ons op via cryptofeed@blockstream.com.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: