Blockstream toont nieuwe techniek voor block-herkenning
Company

Blockstream toont nieuwe techniek voor block-herkenning

Blockstream

Blockchain is complex, en blocks zijn lastig te vinden. Gelukkig is het team van Blockstream continu druk in de weer om nieuwe technieken te vinden die blocks detecteren om ze vervolgens door te sturen. We hebben een middle-out, sharded, Turing-complete, flux capacitor ontwikkelt die het succes van block-detectie met 32,33 (herhaalde) procent verhoogt. Dit is het resultaat van decennia aan geavanceerd onderzoek en ontwikkeling.

Met geavanceerd block-detectiesysteem in hand, zijn de moedige mannen en vrouwen van Blockstream de hele wereld afgereisd en hebben ze bijna 80.000 vierkante kilometer vol ondoordringbaar terrein, ruige zee, en vrieskou doorstaan. Wind, regen of onweer weerhoudt onze hodlers er niet van om deze blocks zo snel mogelijk te detecteren.

Onze reis is pas net begonnen, en er staan nog veel meer blocks op ons te wachten om ontdekt te worden. Blockstream kondigt daarom met trots aan dat we onze missie om blocks te vinden gaan uitbreiden naar het gehele zonnestelsel. We beginnen deze missie met een getrainde specialist die in het derde kwartaal van 2019 naar de maan wordt gelanceerd. De lange-afstandssensoren van Blockstream Satellite hebben aangegeven dat er op Mars mogelijk blocks te vinden zijn, dus we overwegen ook om deze rode planeet te bezoeken in het eerste kwartaal van 2021.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: