Lightning Publisher voor WordPress is onze tweede nieuwe Lightning Charge-LApp
Lightning Network

Lightning Publisher voor WordPress is onze tweede nieuwe Lightning Charge-LApp

Blockstream


Lightning Charge is Blockstreams nieuwe microtransactiesysteem voor het Lightning Network. Het stelt webontwikkelaars in staat om makkelijk Lightning Apps (LApps) te creëren die Blockstreams c-lightning-implementatie van het Lightning Network testen. Sinds we Lightning Charge hebben uitgebracht, hebben we meerdere LApps toegevoegd aan het Elements Project, waaronder WooCommerce Lightning Gateway, een algemene oplossing voor e-commerce, en FileBazaar, een pay-per-view-applicatie die we gister hebben uitgebracht als eerste LApp van de week.

We zijn nu klaar voor de aankondiging van onze tweede nieuwe LApp: Lightning Publisher voor WordPress. Dit is een plug-in die iedereen in staat stelt om zelf content te publiceren en betalingen te ontvangen wanneer het wordt gedeeld op een WordPress-systeem. Als een auteur van de LApp gebruikmaakt, kunnen lezers een preview inzien van het artikel en vervolgens de content ontgrendelen door een Lightning-microtransactie te verzenden naar de Lightning Charge-server van de auteur.

Net als FileBazaar, helpt Lightning Publisher voor WordPress content creators om te ontsnappen aan de beperkingen van het traditionele advertentiemodel op het internet. Zo wordt het mogelijk om geheel onafhankelijk online zaken te doen. De lezer krijgen tevens meer controle: ze kunnen kopen wat ze willen, wanneer ze maar willen, door directe microtransacties te sturen naar de gewenste uitgevers.

Probeer Lightning Publisher voor WordPress eens uit. Experimenteer met het combineren van c-lightning en Lightning Charge via testnet en ontvang microtransacties voor content of diensten als voorbereiding op de bèta van c-lightning, of test het eens uit om een gevoel te krijgen voor hoe Lightning Charge werkt. Dit is wat ervoor nodig is: een testnet node, een Lightning Charge server, en de Lightning Publisher voor WordPress-LApp.

If you have specific preferences, please, mark the topic(s) you would like to read: